Διαβάσαμε “Ιστορίες της Καλής Νύχτας”

Οι ιστορίες για καλή νύχτα είναι μια συλλογή είκοσι διαδραστικών ιστοριών που θα γίνουν η αγαπημένη σας συντροφιά.

Η κάθε ιστορία ξεχωριστή όπως και οι εξαιρετικοί συγγραφείς που συνεργάστηκαν για αυτό το ονειρεμένο βιβλίο που υπόσχεται νύχτες γεμάτες όμορφα όνειρα.

Το βιβλίο από τις Εκδόσεις Άγκυρα προσφέρει ένα μοναδικό τρόπο για να ανακαλύψει το παιδί μας τον εαυτό του.

Θα σας μιλήσω για την ιστορία που ξεχώρισα πιο πολύ.

“Χορεύοντας με τις πεταλούδες” όπου οι πεταλούδες κάνουν χορό και το πάρτυ ξεκινά. Χρώματα κάθε λογής μαγεύουν τον αέρα.

Η μικρή πράσινη κάμπια σου γαργαλάει τα δαχτυλάκια και σου ανακοινώνει ότι έχεις κι εσύ προσκαλεστεί σε αυτή την πολύχρωμη γιορτή!

Κάθε παραμύθι ξεκινάει με την φράση: “Κλείσε τα μάτια και σκέψου….” δημιουργώντας στο παιδί την αίσθηση ασφάλειας και γαλήνης.

Κάθε παραμύθι είναι μια ιστορία μαγική που καταλήγει σε συμπεράσματα που βγάλαμε από το κάθε παραμύθι και πως μπορούμε να το συζητήσουμε με το παιδί.

Οι Ιστορίες για Καλή Νύχτα των Anne Cirardi, Kate Petty, Joyce Dunbar, Louisa Somerville ενω η εισαγωγή είναι γραμμένη από τον καθηγητή David Fontana ο οποίος εξηγεί τα βήματα για την διάδραση με τα παιδιά και δίνει συμβουλές στους γονείς σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να διαχειριστούν συναισθήματα που έχουν γεννηθεί στα παιδιά τους όπως το άγχος.

Το προτείνω ως απαραίτητο απόκτημα για κάθε βιβλιοθήκη παιδική και σχολική.

Το παραμύθι μπορείς να το βρεις εδώ και σου είναι απαραίτητο είτε είσαι γονιός, εκπαιδευτικός, παιδαγωγός και θεατρολόγος.

Γιατί με τις Εκδόσεις Άγκυρα η νύχτες μας είναι πάντα ονειρεμένες…

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.