Δραστηριότητες για να γιορτάσουμε την Γιορτή της Μητέρας

Η γιορτή της Μητέρας έφτασε. Η πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου θα μας βρει σε μια περίεργη πλέον καθημερινότητα, με χαμόγελο και καλή ανοιξιάτικη διάθεση.

Τι θα λέγατε για μερικές κατασκευές που μπορείτε να κάνετε μαζί με τα παιδιά την ημέρα αυτή;

Κατασκευή 1η:Με λίγο χαρτί, το περίγραμμα των χεριών και μια μικρή φωτογραφία μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχες πεταλούδες για να χαρεί η μαμά σας! Μια εύκολη κατασκευή που θα ευχαριστηθείτε. Μπορείτε να κόψετε ένα στρογγυλό κομμάτι χαρτί και στη συνέχεια ένα ακόμα για το σώμα της πεταλούδας και είστε έτοιμοι!

2η κατασκευή:Μία κάρτα ανθισμένο λουλούδι για την Μητέρα Μία ακόμα πιο εύκολη κατασκευή που μπορεί να συνδυαστεί και με μεγαλύτερα παιδιά και με την Γιορτή του πατέρα, είναι η παρακάτω. Αφήνουμε τα Παιδιά να φτιάξουν ένα όμορφο λουλούδι με το περίγραμμα των παιδιών και στη συνέχεια το δίνετε στη συνέχεια το δίνετε στη μαμά σας

Κατασκευη 3η: Πώς να φτιάξετε λουλούδι από καπάκια μπύρας η από καπάκια νερού. Με λίγο χαρτί, χαρτόνι, καπάκια μπουκαλιών και γλωσσοπίεστρα, μπορείτε να φτιάξετε ένα ακόμα υπέροχο λουλούδι για να το χαρίσετε στη μαμά σας

Μουσικό κινητικές Δραστηριότητες για την Γιορτή της Μητέρας γιατί ο χορός πάντα ανεβάζει την διάθεση:

Άλλο ένα απλό χορευτικό για νήπια και προνήπια στα αγγλικά Το 2ο τραγούδι που βάζουμε είναι αρκετά πιο απλό και μπορείτε να το χορέψετε με τα μικρά σας Αν τα παιδιά έχουν εξασκηθεί στην Αγγλική γλώσσα θα τους είναι εύκολο μετά από 1-2 επαναλήψεις να τραγουδήσουν μαζί σας το τραγούδι το βρίσκεται στο youtube(λέγεται Happy mother’s Day song)!

Μουσικοκινητικό Δρώμενο για την Μητέρα! Το Συγκεκριμένο τραγούδι εξυμνεί την Μητέρα σαν σούπερ ήρωα και φυσικά λατρεύουμε την Μαγειρική της! (Το τραγούδι το βρίσκεται στο youtube και λέγεται Happy mother’s Day song for kids I love Mommy song for kids I love Mommy song for children!

Καλή Διασκέδαση σε όλους και χρόνια πολλά στις Μανούλες!

από την παιδαγωγό Πέννη Αριτζάκη

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.