Επιστροφή στα σχολεία με το παιχνίδι Brainbox “Μαθαίνω Αγγλικά”

Τα σχολεία επιστρέφουν και μαζί τους και το Brain Box!

Έχετε κουραστεί να προσπαθείτε να κάνετε επανάληψη τα Αγγλικά του παιδιού με σκοπό να “του μένει” καλύτερα το αγγλικό λεξιλόγιο και η σημασία του;

Το Brain Box είναι εδώ για να μετατρέψει τις ώρες της μελέτης σε παιχνίδι γεμάτο διασκέδαση αλλά και σε ένα Challenge Γνώσεων που δίνουν κίνητρο στο παιδί να μάθει το λεξιλόγιο όσο καλύτερα μπορεί.

Γονείς και εκπαιδευτικοί γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η εκμάθηση των Αγγλικών αλλά και των ξένων γλωσσών σε γενικότερο πλαίσιο. Αυτό το παιχνίδι της σειράς BrainBox θα βελτιώσει την παρατηρητικότητα και τις μνημονικές ικανότητες των παιδιών ενώ παράλληλα θα αναπτύξει το Αγγλικό λεξιλόγιο τους.

Πώς παίζεται;

Κάθε κάρτα δείχνει μια εικόνα με λέξεις στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Το πίσω μέρος της κάρτας έχει ερωτήσεις που χωρίζονται σε ερωτήσεις για αρχάριους και ερωτήσεις για παίκτες με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δείχνουμε στο παιδί την κάρτα για μερικά λεπτά -το παιχνίδι περιέχει κλεψύδρα όμως μπορούμε να αυξήσουμε λίγο το χρόνο ειδικά για τα μικρά επίπεδα- και ύστερα ξεκινάμε με τις ερωτήσεις στο πίσω μέρος της κάρτας για να δούμε τι θυμάται από την εικόνα που είδε.

Το παιχνίδι περιέχει και ζάρι με το οποίο μπορεί να επιλέξει ο παίκτης μια ερώτηση με την βοήθεια της τύχης.

Το Brainbox ήταν η 1η μου αγορά για φέτος καθώς γονείς και συνάδελφοι εκπαδευτικοί που το χρησιμοποίησαν μου το πρότειναν με κλειστά τα μάτια.

Έτσι να’μαι και εγώ έτοιμη να μυήσω τους μαθητές μου στον μαγευτικό κόσμο των Αγγλικών με σύμμαχο το πιο πολύτιμο γνωστικό εργαλείο.

Το επίπεδο καλύπτει όλες τις ηλικίες του Δημοτικού καθώς όσο ο μαθητής ανεβαίνει επίπεδο, τόσο μπορεί να προσαρμοστεί το παιχνίδι σε ερωτήσεις και γρίφους με πιο απαιτητικό επίπεδο.

Θα σας προτείνω και 2 παραλλαγές που σκέφτηκα να εφαρμόσω στο παιχνίδι με τους μαθητές μου πέρα από τον κλασικό τρόπο με τον οποίο μπορείς να παίξεις το παιχνίδι.

Ζωγράφισε το!

Δείχνουμε την κάρτα στο παιδί. Μόλις τελειώσει ο διαθέσιμος χρόνος του ζητάμε να μας ζωγραφίσει ότι θυμάται και να γράψει από κάτω από την ζωγραφιά την λέξη στα Αγγλικά.

Για μικρά επίπεδα

Φτιάχνω προτάσεις

Ζητάω από το παιδί αφού έχει παρατηρήσει την εικόνα, να μου φτιάξει προτάσεις με όσες λέξεις θυμάται από την εικόνα.

Ανακάλυψε το Brainbox “Μαθαίνω Αγγλικά” αλλά και όλα τα άλλα της σειράς εδώ

Η σελίδα της BrainBox Greece http://brainboxgames.gr/

Ο λογαριασμός Facebook BrainBox Greece: https://elgr.facebook.com/BrainBoxGreece/

Ο λογαριασμός Instagram: https://www.instagram.com/brainboxgames.gr/

Το Youtube βίντεο για το BrainBox Μαθαίνω Αγγλικά:

https://www.youtube.com/watch?v=eeLYA8ZOXdY

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.