Ζωγραφική για την Γιορτή της Μητέρας

Στο προηγούμενο άρθρο μου σχετικά με την τρυφερή γιορτή που πλησιάζει σας είχα υποσχεθεί κάποιες εκπλήξεις.

Μιλήσαμε για κάρτες που μπορείτε να κατεβάσετε και να τις εκτυπώσετε ( δες το άρθρο εδώ ). 

Θα ήθελα να θέσω την εξής ερώτηση: τι πάει να πει μαμά για εσάς; 

Είναι μια λέξη ή αμέτρητες ;

Είναι μία σκέψη ή πολλές ;

Eίναι μία αγκαλιά ή τα πάντα;

 

H Γιορτή της Μητέρας έρχεται κάθε Μάη να μας υπενθυμίσει ότι πρέπει να εκφράζουμε συχνά την αγάπη μας στον άνθρωπο που μας έφερε στον κόσμο και καρδιοχτυπά κάθε μέρα για εμάς, όσο χρονών κι αν είμαστε και όσο μακριά κι αν μένουμε.

Δυστυχώς δεν είναι λίγοι όσοι δεν έχουν το πρόσωπο αυτό στην ζωή τους. Μια αγκαλιά είναι ότι καλύτερο μπορούμε να τους δώσουμε για να τους υπενθυμίσουμε πως αν ένας άνθρωπος έχει φωλιάσει στην καρδιά μας , η νοσταλγία και η αγάπη που αισθανόμαστε μόνο και μόνο στη θύμησή του, αρκεί.

Τώρα ας επιστρέψω σε αυτό που σας ρώτησα πιο πάνω. Περιμένω πραγματικά τις απαντήσεις σας γιατί σκοπεύω να φτιάξω ένα κολαζ με Quotes και φυσικά ένα νέο άρθρο στο οποίο θα μπουν οι απαντήσεις όλων σας. 

Το υλικό που σας έχω στο άρθρο αυτό που διαβάζετε , είναι ζωγραφιές ασπρόμαυρες που τις κατεβάζετε , τις εκτυπώνετε και είναι έτοιμες προς χρήση για ζωγραφική.

Κατεβάστε τις colouring pages εδώ:

Σελίδα 1

Σελίδα 2

Σελίδα 3

Περιμένω και τις δικές σας ζωγραφιές με το hashtag #incyteachygr  για να μπορέσω να σας βρω.

Σύντομα ετοιμάζω κάτι αρκετά διασκεδαστικό το οποίο θα το βρείτε στην στήλη ”Projects” όπου αναρτώ τις χειροτεχνίες και οποιαδήποτε κατασκευή.

Με αγάπη,

Άνια

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.