Κερδίστε 2 βιβλία από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Κερδίστε 2 φανταστικά βιβλία παιδικής νεανικής λογοτεχνίας από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό κλικ πάνω στις εικόνες . Ο ένας νικητής θα βγει από το Fb και ο άλλος από το Insta :

🌟BOOK GIVEAWAY 🌟Κερδίστε τα βιβλία "Οι καλύτερες ιστορίες με φίλες και φίλους" και "Οι καλύτερες ιστορίες με…

Δημοσιεύτηκε από Incy Teachy στις Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

 

View this post on Instagram

🌟 GIVEAWAY 🌟 . Κερδίστε 1 αντίτυπο των βιβλίων "Οι καλύτερες ιστορίες με φίλους" και "Οι καλύτερες ιστορίες με φαντάσματα" από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος. . Ο ένας νικητής θα βγει από εδώ κι ο άλλος από το facebook. Θα κερδίσει ένα βιβλίο ο καθένας, ο ένας τον ένα τίτλο και ο άλλος τον άλλο. . Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό: . 1. 👻 Follow @incyteachy και @papadopoulos_publishing . 2.👻👻 Like την φωτογραφία . 3.🧘‍♀️🧘‍♂️🧘‍♀️ Tag 1 φίλο (πολλαπλά διαφορετικά tag= πολλαπλές συμμετοχές) . 🎉Όροι Διαγωνισμού🎉 Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για Ελλάδα. Ο νικητής πρέπει να έχει ακολουθήσει όλα τα βήματα και να συναινεί ότι τα στοιχεία του θα δοθούν στον δωροθέτη. Αν ο νικητής κατοικεί Αθήνα, θα παραλάβει ο ίδιος το δώρο του από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος. Αν μένει εκτός Αθηνών, τότε το δώρο θα τον στείλουν οι ίδιες οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος.Ο διαγωνισμός λήγει 7/5. Καλή επιτυχία! . #diagonismos #vivlia #paidi #giveawaysgr #contestgr #book #διαγωνισμός #παιδί #λογοτεχνίαπαιδική #εκδόσειςπαπαδόπουλος #incyteachygr #incyteachy

A post shared by IncyTeachy (@incyteachy) on

Ένα Σχόλιο

  1. Όλγα Φώτου
    Ευχαριστούμε πολύ 😍😍
    Αφήστε ένα σχόλιο 30 Απριλίου 2019 at 12:30

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.