Μένω σπίτι με τον Ευπαλίνο

Η ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ ΑΜΚΕ εν όψει της πανδημίας του covid 19, στηρίζοντας τις προσπάθειες των γονιών στις δύσκολες στιγμές καραντίνας που συνεχίζεται για τα παιδιά των νηπιαγωγείων και των δημοτικών, σχεδίασε ένα καινούργιο πρόγραμμα, το οποίο προσφέρεται εξατομικευμένα για κάθε οικογένεια που θα ενδιαφερθεί, ανάλογα με τις συνθήκες, τα ωράρια και τους ιδιαίτερους τρόπους καλλιτεχνικής έκφρασης των μελών της!

Το ιδιότυπο αυτό καλλιτεχνικό σχολείο,  θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Ιουνίου, με σκοπό να προτρέπει τα παιδιά να δημιουργήσουν τις ελεύθερες ώρες στο σπίτι αλλά και έξω από  αυτό.
 
Τα έργα που θα δημιυργήσουν τα παιδιά, θα συμπεριληφθούν σε μια ιδιαίτερη έκδοση, η οποία θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς και θα έχει τίτλο: “ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ σε μια κοινή, πανανθρώπινη προσπάθεια”

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 
Κάθε Παρασκευή, ένα ομαδικό email θα “ρίχνει το μικρό του πετραδάκι”
για να κινήσει “τα νερά της φαντασίας” με ερεθίσματα από τα εικαστικά,
το θεατρικό παιχνίδι, τη δημιουργία videos, την μουσικοκινητική, τη μαγειρική κ.λ.π!
Τα παιδιά θα μπορούν να ασχοληθούν τις ελεύθερες ώρες τους και για όση ώρα επιθυμούν και μετά θα στέλνουν το αποτέλεσμα των δημιουργιών τους φωτογραφικά, βιντεοσκοπημένα, ως ένα κείμενο κ.λ.π.
 
Ο ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ

Ο ρόλος του Ευπαλίνου είναι να ακούει, να εμψυχώνει, να διευκολύνει, και vα στηρίζει τις ιδέες των παιδιών, με στόχο την υλοποίση τους.
 
Το ωράριο που θα είμαστε διαθέσιμοι για προσωπική, εξατομικευμένη επικοινωνία, θα είναι καθημερινά 10.00 – 14.00 ή κάποια άλλη ώρα της ημέρας, μετά από συννενόηση.
 
Το ποσοστό διαδικτυακής επικοινωνίας με τα παιδιά, μέσω οθόνης δεν συμπεριλαμβάνεται στη φιλοσοφία του προγράμματος αυτού,
μιας και όπως όλοι ξέρουμε, η φαντασία αποφεύγει τις έτοιμες εικόνες, αφού ξέρει και δημιουργεί θαυμάσια και αποκλειστικά τις δικές της!!!
 
Η βοήθεια των γονιών είναι πολύτιμη και ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα έως και απαραίτητη.
 
Το πρόγραμμα αφορά ηλικίες από 4 έως 12 χρόνων και η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!
 
Τα πιθανά υλικά που θα χρειαστούν επιβαρρύνουν την κάθε οικογένεια!
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 
Δηλώστε συμμετοχή εντελώς δωρεάν στο info@efpalinos.gr
και κάθε Παρασκευή, ο ηλεκτρονικός μας ταχυδρόμος
θα σας βάλει στη λίστα …των επισκέψεών του!!!!
 
Θα χρειαστούμε:
– Ονοματεπώνυμο και ηλικία παιδιού
– Ονοματεπώνυμο και σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας γονέα
– Περιοχή διαμονής
 
Υ.Γ. Για το νέο αυτό πρόγραμμα, θα χρειαστεί νέα δήλωση συμμετοχής
και από τα παιδιά που συμμετείχαν στο ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ μας CAMP. 
 
Σας περιμένουμε με ανυπομονησία!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.