Καθημερινή μελέτη με την μέθοδο μάθησης KUMON

Η μέθοδος μάθησης KUMON δημιουργήθηκε το 1954 από τον Toru Kumon, καθηγητή Μαθηματικών στην Ιαπωνία. Όπως κάθε γονέας, έτσι και ο Toru Kumon, ήθελε να παρέχει την καλύτερη εκπαίδευση για το γιο του. Έτσι, άρχισε να σχεδιάζει φύλλα εργασίας Μαθηματικών για να βοηθήσει τον γιo του να ξεπεράσει τις δυσκολίες του. Σήμερα η KUMON απαριθμεί πάνω από 4 εκατομμύρια μαθητές σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα υπάρχουν 12 κέντρα μάθησης KUMON με πάνω από 1700 μαθητές και 12 χρόνια παρουσίας. H KUMON προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα σε Μαθηματικά και Αγγλικά, ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε παιδιού. Με εργαλείο την καθημερινή εξάσκηση και την επανάληψη, οι μαθητές χτίζουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, βελτιώνουν τη συγκέντρωσή τους και αποκτούν αποτελεσματικές δεξιότητες μελέτης αναπτύσσοντας την ικανότητα να μαθαίνουν από μόνοι τους.

Μέσω της KUMON, κάθε παιδί μπορεί να αναπτύξει μια θετική στάση απέναντι στη μάθηση, η οποία του επιτρέπει να ξεπεράσει τα εμπόδια και να πετύχει στη ζωή του.

Η κα. Κορεξενίδου Ιωάννα, μητέρα της Αριάδνης και της Νεφέλης, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Και οι δύο κόρες μου ενίσχυσαν την αυτοπεποίθηση τους από τότε που άρχισαν να κάνουν KUMON”.

Ο κος. Αγγελόπουλος Βαγγέλης, πατέρας του Νίκολα, υπογραμμίζει ότι:

“Τόσο στη σύζυγό μου όσο και σε εμένα, μας άρεσε το γεγονός ότι βρήκαμε το καταλληλότερο μέρος για τον γιο μας Νίκο, ώστε να σβήσει τη δίψα του για προκλήσεις και εξέλιξη!”

Ως αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαιδευτικής αγοράς για πάνω από 60 χρόνια, η KUMON αναζητά νέους συνεργάτες δικαιολήπτες (franchisees) που ενδιαφέρονται για ένα αξιόλογο και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο στον τομέα της δικαιόχρησης (franchise). Πιστεύουμε ότι οι τοπικές αγορές εξυπηρετούνται καλύτερα από ένα τοπικό κέντρο με υποστήριξη περιφερειακά γι’ αυτό και δίνουμε μεγάλη σημασία στη συνεργασία μας ως εταίροι.

*Θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική περίοδος για παιδιά προσχολικής ηλικίας, που μπορούν να δοκιμάσουν τη μέθοδο μας τον μήνα Μάιο για δυο εβδομάδες χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερα επισκέψου την ιστοσελίδα εδώ

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.