Με την Χαρισμάθεια θα έρθουμε πιο κοντά …. εξ αποστάσεως!

Από αυτή τη βδομάδα – και μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση – τα Master Classes θα γίνονται διαδικτυακά μέσα από το κανάλι μας στο YouTube και με αυτόν τον τρόπο θα μείνουμε κοντά με τα Χαρισμαθειόπουλα!

Θα πάμε όμως ένα βήμα παραπέρα. Θα μεταστρέψουμε τη συγκυρία σε ευκαιρία, για όλους όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τη σειρά από τα Master Classes Φυσικής, να γραφτούν στο κανάλι μας, να έχουν πρόσβαση στα μαθήματά μας και να γεμίσουν τον χρόνο τους εποικοδομητικά, μιας και αναμένεται να υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος μέσα στις επόμενες μέρες.

Οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να έχουμε σκεφτεί κατά καιρούς ότι θα θέλαμε να πατήσουμε παύση και να έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό μας, με τους δικούς μας ανθρώπους.Να έχουμε μια ευκαιρία για πραγματική επικοινωνία και ποιοτικό χρόνο.

Οι ευκαιρίες δεν έρχονται πάντα μεταμφιεσμένες όπως τις περιμένουμε. Γενικότερα, ας εκμεταλλευτούμε την περίσταση στον βαθμό που είναι εφικτό, ας μείνουμε σπίτι προληπτικά, κι ας το δούμε σαν ευκαιρία για να βάλουμε λίγο ποιότητα στη ζωή μας.

Αν χρειαστεί να βγούμε έξω, ας κρατήσουμε τα χέρια μας στις τσέπες… Είναι ένας απλός τρόπος να μην πιάνουμε το πρόσωπό μας, απ ‘όπου θα μπορούσε να μας προσβάλλει ο ιός. Να τα πλένουμε όταν γυρίζουμε σπίτι ή όποτε τα βγάζουμε από τις τσέπες μας να χρησιμοποιούμε αντισηπτικό. Έτσι ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες να προσβληθούμε.

Ανεξαρτήτως της αναστάτωσης που έχει φέρει η συγκυρία θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτή!

Εισαγωγικό μάθημα Θεωρίας Μοντέλων αυτό το Σαββατοκύριακο

Για να μπεις στο κανάλι της Χαρισμάθειας στο Youtube κάνε κλικ εδώ

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.