Μοριοδότηση Προκηρύξεων Ειδικής Αγωγής

Οι προκηρύξεις που αφορούν την Ειδική Αγωγή είναι το θέμα που απασχόλησε τους εκπαιδευτικούς τις μέρες που μας πέρασαν.

Πάμε να δούμε όμως την Μοριοδότηση των Προκηρύξεων: 

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και τα μέλη Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) μελετούν προσεκτικά τις προκηρύξεις που αφορούν την αίτηση ΑΣΕΠ και την αίτηση κατάθεσης δικαιολογητικών στις Διευθύνσεις και συγκεντρώνουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Για να σας βοηθήσουμε να υπολογίσετε τα μόριά σας στο πλαίσιο των συγκεκριμένων προκηρύξεων δημιουργήσαμε μια σειρά εφαρμογών.

  • Για τον online υπολογισμό μορίων Ειδικής Αγωγής πατήστε ΕΔΩ.
  • Για τον online υπολογισμό μορίων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού – Ε.Ε.Π. πατήστε ΕΔΩ.
  • Για τον online υπολογισμό μορίων Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού – Ε.Β.Π. πατήστε ΕΔΩ.

Αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων κατάθεσης δικαιολογητικών που αφορούν τους εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Η υποβολή αιτήσεων κατάθεσης δικαιολογητικών για τα μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. ξεκινάει την Τετάρτη 8 Μαΐου. Αναφορικά με την αίτηση ΑΣΕΠ, η υποβολή ξεκινάει για τους μεν εκπαιδευτικούς την Τετάρτη 8 Μαΐου, για τα δε μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. ξεκινάει την Τρίτη 21 Μαΐου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.