Παίζω και μαθαίνω με τα επιτραπέζια της Orchard Toys!

Τα παιχνίδια με κανόνες και καθαρά αγγλική γλώσσα σε οδηγίες και skills, είναι κάτι που έψαχνα για καιρό.

Το καλοκαίρι μετά από αρκετό ψάξιμο έπεσα στο site www.mysunshine.gr!

Ήταν φανταστικό. Μπήκα να ρίξω μια απλή ματιά για τη νέα σχολική χρονιά και κατέληξα να χαζεύω με τις ώρες.

Εκείνη την ημέρα έκανα και την πρώτη παραγγελία μου από το site. Σε λίγες μέρες έφτασε στο σπίτι το “What a Performance” το οποίο ανήκει στα Board Games της Orchard Toys.

Ένα παιχνίδι δράσης για όλη την οικογένεια!

Κάντε το γύρω του ταμπλό για να είστε ο πρώτος παίκτης ή η ομάδα που θα φτάσετε στο σημείο τερματισμού κάνοντας πολές διαφορετικές δράσεις! Μπορείτε να κάνετε τον πίθηκο, να κάνετε θόρυβο σαν πυροτέχνημα ή να κουνάτε τα αυτιά σας; Εάν δεν μπορείτε, χρησιμοποιήστε τον μαγικό αποκωδικοποιητή και αποκαλύψτε το κρυφό στοιχείο στο πίσω μέρος των καρτών!

Το “What a Performance!” περιέχει:

Περιεχόμενο:

1 ταμπλό
77 κάρτες δράσης
4 μετρητές
1 spinner
1 ζάρι με κουτί
1 κρυφός αποκωδικοποιητής
1 κλεψύδρα
1 φυλλάδιο οδηγιών

Είναι κατάλληλο για την εξάσκηση της Αγγλικής Γλώσσας καθώς όλες οι οδηγίες είναι στα Αγγλικά.

Μέσα από ζωηρό και εύκολο στην κατανόηση λεξιλόγιο, το παιδί μαθαίνει εφράσεις και λέξεις που το βοηθούν τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο. Παράλληλα το επιτραπέζιο αυτό ενθαρρύνει την συζήτηση, εξάπτει την φαντασία του παιδιού.

Επιπλέον αναπτύσσει την ικανότητα να υπολογίζει και να μετράει, την παρατήρηση και συμβάλλει στην ανάπτυξη επικοινωνιακών και κοινωνικών δεξιοτήτων.

Το “what a performance” και τα επιτραπέζια της Orchard Toys εισάγουν τα παιδιά σε ένα μαγικό κόσμο και τους δείχνουν ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μάθουν κάτι.

Ως δασκάλα, όπως όλοι ξέρετε, αγαπώ τον τρόπο με τον οποίο καλούμαι να διδάξω κάθε τι καινούριο στους μαθητές μου. Μετατρέπω τους κανόνες σε παιχνίδια στρατηγικής, καρτών ή αναζήτησης. Το αποτέλεσμα; Μετά από ένα ολόκληρο καλοκαίρι μακριά από τα μαθήματα, να θυμούνται σχεδόν τα πάντα.

Τα παιχνίδια Orchard Toys ταιριάζουν άψογα στις μεθόδους διδασκαλίας μου και πλέον έχουν γίνει βασικό εργαλείο για μένα.

Θα σας δώσω bonus τρόπο να παίξετε το παιχνίδι είτε είστε γονέας, είτε εκπαιδευτικός, πέρα από τον καθιερωμένο τρόπο.

Το δοκίμασα ήδη με τους μαθητές μου.

Διαβάζουμε ένα κείμενο στο Ανθολόγιο του σχόλειου μας ή κάποιο παραμύθι.

Ύστερα βρίσκουμε τους ήρωες και μοιράζουμε ρόλους.

Ξεκινάμε να παίζουμε ως ο ήρωας που έχουμε γίνει και κάνουμε ότι μας ζητάει το παιχνίδι ενω ταυτόχρονα είμαι πάντα ο ήρωας αυτός. (Πχ. χοροπηδάω σαν τη Χιονάτη, ντύνομαι αστροναύτης σα να είμαι ο Πινόκιο).

Το παιδί θα απελευθερωθεί και θα αισθανεί αυτοπεποίθηση καθώς θα μπορεί μέσα από έναν άλλο ήρωα να πραγματοποιήσει δράσεις.

Επισκεφτείτε το MySunshine για να δείτε και άλλα παιχνίδια για κάθε ηλικία.

Το “What a Performance” μπορεί να δουλέψει εκπαιδευτικός κάθε βαθμίδας στο σπίτι, στο σχολείο, σε λογοθεραπευτικά κέντρα και σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης.

Παίκτες 2+

Είναι το καλύτερο παιχνίδι για να διασκεδάσει μια οικογένεια γελώντας και παίζοντας μαζί!

Ιδανικό για να παίξετε σε ομάδες. Μαθαίνοντας έτσι στα παιδιά την αξία της συνεργασίας.

Είναι κατάλληλο για παιδιά από 5 ετών και πάνω, χωρίς κανένα περιορισμό.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.