Πότε ανοίγουν τα σχολεία;

Μπορεί οι διακοπές των Χριστουγέννων να φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους, όμως έχουν μείνει ακόμα μέρες για να απολαύσουμε λίγη παραπάνω ξεκούραση. Σίγουρα θα έχετε κάποιο Φώτη ή Γιάννη στην οικογένεια κι έτσι σύντομα το σπίτι σας θα βάλει ξανά τα καλά του πριν αποχαιρετήσουμε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό και τα γιορτινά τραπέζια.

Ενημερώνω οτι σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας, τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) θα μείνουν κλειστά έως και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, για τις διακοπές των Χριστουγέννων 2018, της Πρωτοχρονιάς 2019 και των Θεοφανείων 2019.

Λόγω ότι τα Θεοφάνεια πέφτουν Κυριακή μεταφέρεται η αργία των Θεοφανείων για τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου με αποτέλεσμα τα σχολεία (Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) να ανοίγουν στις 8 Ιανουαρίου για το 2019.

Ας απολαύσουν τα παιδιά όσες ημέρες χαλάρωσης έχουν μπροστά τους γιατί σύντομα ανοίγει το σχολείο και πιστέψτε με, δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο από την πρώτη εβδομάδα μαθημάτων μετά τα Χριστούγεννα. Καλό υπόλοιπο ξεκούρασης και καλή προσαρμογή σε όλους μας! 🙂

Ένα Σχόλιο

  1. Μακάρι να είχαμε 2-3 βδομάδες ακόμα διακοπές! 😁😂 Καλή Χρονιά!
    Αφήστε ένα σχόλιο 2 Ιανουαρίου 2019 at 21:17

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.