Ταξιδεύω με τον Οδυσσέα της σειράς 50/50 Games

Βοήθησε τον Οδυσσέα να ξεπεράσει τα εμπόδια που του βάζουν θεοί και άνθρωποι και κατάκτησε μαζί του όσες περισσότερες περιπέτειες. Μπορείς;Ο Οδυσσέας βασιλιάς της Ιθάκης, είναι ο κυριότερος χαρακτήρας στο επικό ποίημα του Ομήρου, Οδύσσεια, και επίσης διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στο άλλο έπος του Ομήρου, την Ιλιάδα. Είναι ευρέως γνωστός για την πονηριά και εφευρετικότητά του, διάσημος και για τα δέκα χρόνια που του πήρε η επιστροφή στο σπίτι του, μετά τον Τρωικό Πόλεμο, όπως αλληγορικά του απέδωσε ο ποιητής Όμηρος. Ήταν γιος του Λαέρτη και της Αντίκλειας, σύζυγος της Πηνελόπης και πατέρας του Τηλεμάχου.

Είσαι έτοιμος να βοηθήσεις τον Οδυσσέα να αντιμετωπίσει κινδύνους και μάχες στο ταξίδι του;
Από τους τεράστιους Κύκλωπες και την τρομερή Κίρκη έως και το νησί των Σειρήνων και την επιστροφή του στην Ιθάκη, το ταξίδι του Οδυσσέα θα είναι γεμάτο περιπέτειες και δράση!

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για όλη την οικογένεια με το οποίο όχι μόνο παίζουμε αλλά μαθαίνουμε κιόλας.

Περιεχόμενα:

1 ταμπλό

40 κάρτες ερωτήσεων

20 κάρτες αποστολών

48 «σύμβολα κατάκτησης»

4 πιόνια Οδυσσέας

4 βάσεις για πιόνια

1 ζάρι

Φύλλο οδηγιών

Το παιχνίδι μπορούν να παίξουν από 2 εως 4 παίκτες (εκτός αν είναι περισσότεροι χωρισμένοι σε ομάδες)

και απευθύνεται σε παιδιά από 8 χρονών και πάνω.

Το παιχνίδι ”Οδυσσέας, Ταξίδι προς την Ιθάκη” αποτελεί ένα παιχνίδι γνώσεων που πρέπει να υπάρχει στο ράφι κάθε παιδιού από 8 χρονών και πάνω.

Ταυτόχρονα αποτελεί ένα δημιουργικό τρόπο να εξασκηθούν τα παιδιά της Γ’ Δημοτικού σχετικά με το μάθημα της Ιστορίας και την ενότητα που αναφέρεται στον Οδυσσέα και το ταξίδι του προς την Ιθάκη, για αυτό αν είσαι γονιός ή εκπαιδευτικός προμηθεύσου το σύντομα!

Πού μπορείς να βρεις το επιτραπέζιο;

Πάτησε ΕΔΩ

Η σελίδα της 50/50 Games http://5050games.gr/home

Ο λογαριασμός Facebook 50/50 Games Greece: https://www.facebook.com/5050games/

Ο λογαριασμός Instagramhttps://www.instagram.com/5050games.gr/

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.