Τα βραχιολάκια Call Mom είναι εδώ!

Η ασφάλεια είναι το πρώτο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας και οι γονείς αλλά και οι εκπαιδευτικοί ή οι παιδαγωγοί του παιδιού σας. Η αποφυγή κάθε πιθανού χτυπήματος ή ζημιάς που θα  είναι το μόνιμο θέμα για το οποίο ανησυχούμε καθημερινά. Βέβαια και η πιθανότητα ένα παιδί να ΧΑΘΕΙ είναι κάτι εξίσου τρομακτικό και δυστυχώς όλοι κάπου, κάποτε θα είχαμε συναντήσει ένα μικράκι σε μέρος με πολυκοσμία, να κλαίει και να ζητάει την μανούλα του γιατί την έχασε.

‘Τα Βραχιολάκια της βοήθειας Call Mom όμως είναι εδώ για ν’ αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις και να έρθει γρήγορη και άμεση επίλυση της κατάστασης. 

Τι είναι:

Τα ‘βραχιολάκια της βοήθειας Call Mom’ είναι βραχιολάκια σιλικόνης σε ειδικά μεγέθη για παιδιά και έχουν σκοπό την προστασία του παιδιού σε μια έκτακτη ανάγκη .  Θα τα βρείτε σε 2 μεγέθη και πολλά χαρούμενα παιδικά χρώματα.

Πως λειτουργεί:

Πριν από κάθε βόλτα/έξοδο/εξόρμηση, κλπ, φοράτε στο παιδί  το δικό του προσωπικό βραχιολάκι Call Mom με το τηλέφωνο σας ώστε αν χαθεί, να βρεθεί άμεσα και εύκολα.

 

Δημιουργήστε τα δικά σας personalized βραχιολάκια  Call Mom, ώστε το παιδί  φορώντας ένα όμορφο αξεσουάρ, θα έχει το τηλέφωνο σας μαζί του σε κάθε έκτακτη ανάγκη.

Διαλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα ή φτιάξτε το δικό σας σετ. Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας και απλά παραγγείλτε το στο www.callmom.eu

 

Ένα έξυπνο & χρήσιμο δώρο για γονείς και παιδιά.

+ χαρούμενα χρώματα

+ μεγέθη ειδικά για παιδιά

+ αδιάβροχα & αντοχής (100% σιλικόνη)

+ χρήσιμα, έξυπναπροσιτά

+ ιδανικό αξεσουάρ για βόλτες, ταξίδια, σχολικές εκδρομές, πάρτυ

+ απαραίτητο για την ασφάλεια και κάθε έκτακτη ανάγκη

 

Γιατί με τα βραχιολάκια ”Call Mom” … safety can be fun!

Επειδή όμως ξέρετε πόσο θέλω να μοιράζομαι μαζί σας ότι καινούριο ανακαλύπτω, στο fb page τρέχει διαγωνισμός όπου μπορείτε κι εσείς να κερδίσετε όχι 1 αλλά 2 βραχιολάκια Call Mom!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε , είναι να πατήσετε εδώ.

Με αγάπη,

Άνια 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.