Τα Χριστούγεννα της Παπλωματούς (θεατρικό)

Ένα απο τα ομορφότερα παραμύθια που μιλάνε για την χαρά της προσφοράς και πόσο σημαντικό είναι να μοιραζόμαστε, είναι το βιβλίο ”Τα δώρα της Παπλωματούς” του Jeff Brumbeau. Μια γενναιόδωρη παπλωματού με μαγικά λες δάχτυλα, φτιάχνει τα πιο όμορφα παπλώματα του κόσμου και τα χαρίζει στους φτωχούς. Ένας άπληστος βασιλιάς, που μέσα στο παλάτι του έχει μαζεμένους όλους τους θησαυρούς του κόσμου, ψάχνει να βρει εκείνο που θα του χαρίσει έστω ένα χαμόγελο. Θα φτιάξει η παπλωματού ένα πάπλωμα για τον βασιλιά; Κι ο βασιλιάς θα μάθει τι σημαίνει να προσφέρεις; Μπορεί η παπλωματού να διδάξει στον βασιλιά την τέχνη της ευτυχίας; Κι αυτός τελικά τι θα τους κάνει όλους αυτούς τους θησαυρούς που έχει μαζεμένους; 

 Με αφορμή την εποχή που διανύουμε, θα μοιραστώ μαζί σας μια διασκευή του παραμυθιού που έγραψα και ανέβασα τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν. Ο τίτλος είναι ”Τα Χριστούγεννα της Παπλωματούς” και έχει 9 βασικούς ρόλους. Τους πολίτες μπορούν να τους κάνουν αρκετά παιδιά.

Tip:Στην παράσταση τα παιδάκια μικρότερης ηλικίας τα είχα σε μια υπέροχη χορωδία που ”έντυνε” μαγικά την παράσταση με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. 

Το σενάριο θα το βρείτε εδώ 

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.