Υλικό για την 25η Μαρτίου (+ δωρεάν εκτυπώσιμο)

Η γιορτή της 25ης Μαρτίου πλησιάζει, όσοι εκπαιδευτικοί με διαβάζετε γνωρίζετε πολύ καλά το ”καλό ψάξιμο” σε βιβλία και google για να έχουμε κάθε φορά το τέλειο υλικό για την σχολική γιορτή. Αν είστε γονείς και πάλι σας νιώθω και σας φαντάζομαι να κυνηγάτε μικρές μπουμπουλίνες να βάλουν τις στολές τους και λιλιπούτεια τσολιαδάκια να φορέσουν τα τσαρούχια τους.

Όσο εμείς τρέχουμε, όμως, αυτά τα μικρά τερατάκια το απολαμβάνουν και δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσο περήφανα νιώθουν όταν πλησιάζουν στο μικρόφωνο να πουν το ποίημα τους ή όταν τελειώνουν την σκηνή τους και μας κοιτάνε μέσα στα μάτια. Αυτά τα ματάκια που φωνάζουν: ”Δασκάλα μου, δες με, τα κατάφερα! Τα είπα όλα τα λόγια που μου έγραφες στο χαρτί. Κι αν ξέχασα και κάτι, δεν φάνηκε!”. Όλα αυτά λοιπόν συνθέτουν τις σχολικές εορτές. Σήμερα σας έχω έτοιμο υλικό, που μπορεί να βρεθεί ζεστό ζεστό στον υπολογιστή σας με ένα κλικ.

Είναι για όλες τις ηλικίες. Μπορούν απλά να ζωγραφίσουν ή να φτιάξετε κάποιου είδους χειροτεχνία.

Εύχομαι να το ευχαριστηθείτε όσο οι μικροί σας μαθητές και φυσικά περιμένω φωτογραφίες στο e-mail από δραστηριότητες που κάνατε.

Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο σπίτι, εκτυπώστε, βγάλτε μαρκαδόρους και η διασκέδαση ξεκινάει !

Για να κατεβάσετε το υλικό, πατήστε παρακάτω:

υλικό 1

υλικό 2

υλικό 3

υλικό 4

υλικό 5  

 

Με αγάπη,

Άνια

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.