Όταν ο Reuben Kaye συνάντησε μια ομάδα παιδιών Δημοτικού

Το αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 γύρισε ένα ενδιαφέρον βίντεο μικρής διάρκειας για τη συνάντηση του Reuben Kaye, διεθνούς φήμης Drag Queen, με μια ομάδα παιδιών δημοτικού σχολείου.

Στην αρχή ο Reuben Kaye κάνει εντύπωση στα παιδιά και σχολιάζουν πως το στυλ του είναι υπερβολικό, οι βλεφαρίδες του είναι πολύ μεγάλες και το make up δεν είναι για άντρες.

Ο Kaye απαντάει με χιούμορ στα σχόλια των παιδιών και στη συνέχεια η συζήτηση γίνεται πιο σοβαρή όταν αναφέρει πως τα δικά του σχολικά χρόνια δεν ήταν ευχάριστα καθώς ήταν αρκετά διαφορετικός και βρισκόταν συχνά θύμα bullying.

Τα παιδιά απέδειξαν πως ίσως τα πράγματα είναι καλύτερα στα σχολεία σήμερα, απαντώντας πως προς τον Kaye πως “τουλάχιστον έχεις το θάρρος να κάνεις αυτό που θέλεις», “αυτοί που σε μισούν θα σε μισούν, εσύ να κάνεις αυτό που θέλεις» και “δεν πρέπει να σου επιβάλλουν οι άλλοι τι θα κάνεις και ποιος θα είσαι”.

Το βίντεο τελειώνει με την παρατήρηση του Kaye πως ήταν η πρώτη φορά που βρισκόταν σε σχολείο μετά τη δική του αποφοίτηση και ένιωσε πολύ καλύτερα από τότε που ήταν ο ίδιος μαθητής.

Δες το βίντεο εδώ

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.